D.S.P. Bihor
PROGRAMUL ANUAL DE ACHIZIȚII PUBLICE
CENTRALIZATORUL ACHIZIȚIILOR PUBLICE
CONTRACTELE DE ACHIZIȚII PUBLICE
Reponsive image

Anunț - Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Bihor, cu sediul în Oradea str. Libertății nr. 34, invită operatorii economici să depună ofertă pentru prestări servicii de mentenanţă şi monitorizare a sistemelor de alarmă la sediul DSP BIHOR.(data afișării 22.05.2019)

Vezi detalii »

Reponsive image

Anunț - Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Bihor, cu sediul în Oradea str. Libertății nr. 34, invită operatorii economici să depună ofertă pentru prestări servicii de mentenanță - întreținere și reparare sistem de climatizare încăperi și circuitele aferente acestuia din cadrul instituției.(data afișării 22.05.2019)

Vezi detalii »

Reponsive image

Anunț - Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Bihor, cu sediul în Oradea str. Libertății nr. 34, invită operatorii economici să depună oferte privind achiziția de produse – furnizare lapte UHT 1,5% la sediul DSP BIHOR.(data afișării 22.05.2019)

Vezi detalii »


Reponsive image

Anunț - Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Bihor, cu sediul în Oradea str. Libertății nr. 34, invită operatorii economici să depună ofertă pentru prestări servicii complete de consultanță de specialitate în domeniul securității și sănătății în muncă.(data afișării 22.05.2019)

Vezi detalii »

Reponsive image

Anunț - Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Bihor, cu sediul în Oradea str. Libertății nr. 34, invită operatorii economici să depună ofertă pentru prestări servicii de traducere.(data afișării 22.05.2019)

Vezi detalii »

Reponsive image

Anunț - Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Bihor, cu sediul în Oradea str. Libertății nr. 34, invită operatorii economici să depună ofertă pentru prestări servicii de întreținere și reparare pentru clădiri, instalații sanitare, termoficare, mobilier, tâmplărie și instalații electrice.(data afișării 22.05.2019)

Vezi detalii »


Reponsive image

Anunț - Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Bihor, cu sediul în Oradea str. Libertății nr. 34, invită operatorii economici să depună ofertă pentru prestări servicii de telefonie fixă, mobilă și transmisie de date.(data afișării 19.04.2019)

Vezi detalii »

Reponsive image

Anunț - Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Bihor, cu sediul în Oradea str. Libertății nr. 34, invită operatorii economici să depună ofertă pentru prestări serviciu de televiziune prin cablu.(data afișării 19.04.2019)

Vezi detalii »

La anunțul pentru achiziția de serviciu de televiziune prin cablu ofertantul câştigător este UPC România S.A. București, cu un tarif lunar de 120,96 lei fără TVA. (data afișării 25.04.2019)

Reponsive image

Anunț - Direcția de Sănătate Publică a județului Bihor, cu sediul în Oradea str. Libertății nr. 34, invită operatorii economici interesați să depună oferte pentru achiziția de prestări servicii complete de colectare, transport şi eliminare (neutralizare) a deşeurilor rezultate din activităţi medicale.(data afișării 19.04.2019)

Vezi detalii »


Reponsive image

Anunț - Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Bihor, cu sediul în Oradea str. Libertății nr. 34, invită operatorii economici să depună oferte pentru achiziția de prestări servicii de deratizare, dezinsecție şi dezinfecţie.(data afișării 18.04.2019)

Vezi detalii »

Reponsive image

Anunț - Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Bihor, cu sediul în Oradea str. Libertății nr. 34, invită operatorii economici să depună oferte pentru achiziția de serviciu apă potabilă și pahare de unică folosință.(data afișării 18.04.2019)

Vezi detalii »

Reponsive image

Anunț - Direcția de Sănătate Publică a județului Bihor, cu sediul în Oradea str. Libertății nr. 34, invită operatorii economici interesați să depună oferte pentru achiziția de servicii de curățenie și igenizare la sediul D.S.P. BIHOR.(data afișării 18.04.2019)

Vezi detalii »